Theaterproject met Jacques Vriens

De kindertemmer

KINDERBOEKENSCHRIJVER JACQUES VRIENS KOMT NAAR GLANERBRUG, daar wil je toch bij zijn!

Wie kent hem niet, Jacques Vriens, schrijver van kinderboeken zoals De Bende van de Korenwolf, Pleingeheimen, Tommie en Lotje, Oorlogsgeheimen, Achtste groepers huilen niet en natuurlijk Meester Jaap.

Maar Jacques Vriens heeft ook een aantal sprookjes geschrevenzoals Lampkapje en de wolf en de Kindertemmer. En over dat laatste sprookje, de Kindertemmer, gaat het spetterende familieconcert dat muziekvereniging Wilhelmina op zondagmiddag 3 juli organiseert in sporthal de Brug.

Jacques vertelt het verhaal over de twee heel brutale en verwende kinderen Quinten en Annabel. Deze vertelling wordt muzikaal omlijst door het speciaal samengestelde orkest van Wilhelmina; het Jeugd en Opleidingsorkest Wilhelmina samen met het groot orkest.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn op zondag 3 juli aanvang 15.00 uur. De entree is gratis, Wilhelmina organiseert dit concert graag voor alle basisscholenleerlingen in Glanerbrug maar ook daarbuiten zodat zoveel mogelijk kinderen van deze voorstelling kunnen genieten!

Bij dit concert zal ook boekhandel Broekhuis aanwezig zijn om boeken van Jacques Vriens te promoten en te verkopen. Jacques Vriens zal deze dan ook zelf signeren.

We hopen dat we op 3 juli veel enthousiaste kinderen, ouders, grootouders en leerkrachten, mogen begroeten in sporthal de Brug!