Start nieuwe AMV-groep

AMV

8 oktober 2022 11:30 uur

Clubgebouw Glanerbrug

Er staat een nieuwe cursus AMV op de planning bij muziekvereniging Wilhelmina!

Deze cursus start op zaterdag 8 oktober van 11.30 – 12.15 uur onder leiding van onze docent Nienke Langkamp, opgeven kan vanaf nu!

 

Je speelt samen blokfluit, leert de basis van muziek en maakt kennis met heel veel muziekinstrumenten. AMV is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf groep 4. De lessen worden op een speelse manier gegeven. Ritme en maatgevoel worden ontwikkeld, net als bewegingen, luisteroefeningen en improvisatie. De kinderen worden tijdens de opleiding betrokken bij de vereniging door mee te werken aan een concert om het geleerde te kunnen presenteren.

Ter afsluiting van de cursus ontvangen de AMV-leerlingen een diploma. De lessen vinden wekelijks plaats in de Rank aan de Schipholtstraat 41 Glanerbrug, met uitzondering van de schoolvakanties.

Voor de zomervakantie krijgen de kinderen de kans verschillende instrumenten te proberen. Mocht daarbij gekozen worden voor een instrument dat bij muziekvereniging Wilhelmina bespeeld wordt, dan kun je de vervolgopleiding via Wilhelmina bij Kaliber kunstenschool starten.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij jeugd coördinator Nicolien Schippers: 06-53153499 of mailen naar jeugdcoordinator@wilhelminaglanerbrug.nl