Nieuwjaarsconcert

Een feestelijk concert om het nieuwe jaar in te luiden.

12 maestro’s bij nieuwjaarsconcert Wilhelmina

Een uniek gegeven; 12 dirigenten uit eigen gelederendirigeren het nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug, dat dit keer niet op 1 januari, maar op zaterdagmiddag 11 januari om 15.00 uur plaatsvindt in het eigen gebouw aan de Schipholtstraat 41.
Naast de 2 vaste dirigenten Fried Dobbelstein en Hans Schippers, zijn er nog 10 muzikanten uit het orkest die elders in de regio een orkest e/o ensemble dirigeren.
      Alle dirigenten hebben de opdracht meegekregen om in 4 weken tijd een populair muziekstuk in te studeren met een lengte tussen de 4 en 8 minuten.                           Hiermee kan een prachtig gevarieerd publieksvriendelijk programma gepresenteerd worden. De aftrap wordt gegeven door de AMV groep en het aspirantenjeugdorkest, vervolgens het jeugdorkest van Wilhelmina in combinatie met het grootorkest, waarna het grootorkest zelfstandig verder gaat.

Na het concert is de koffie en thee gratis. Hierbij kunt u een heerlijk stukje, door de leden zelf gebakken, taart/cake kopen. De opbrengst zullen we gebruiken voor de jeugd van onze vereniging.                                                                                                                 

Wij nodigen u van harte uit voor dit bijzondere nieuwjaarsconcert!                             Zaterdag 11 januari 15.00 uur. Gebouw Wilhelmina – de Rank, Schipholtstraat 41.