Master eindexamen directie Berjan Morsink

Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug speelt met “Elementos Musicales” meer dan alleen een concert. Het gerenommeerde orkest creëerd een totaalbeleving waarbij dans, video en een lasershow de muziek extra zeggingskracht geven. Centraal staat “Tierra Mitica” van de Spaanse componist Bernardo Adam Ferrero dat uit vier delen bestaal: aarde, vuur, water en lucht. Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug staat onder […]

Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug speelt met “Elementos Musicales” meer dan alleen een concert. Het gerenommeerde orkest creëerd een totaalbeleving waarbij dans, video en een lasershow de muziek extra zeggingskracht geven. Centraal staat “Tierra Mitica” van de Spaanse componist Bernardo Adam Ferrero dat uit vier delen bestaal: aarde, vuur, water en lucht. Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug staat onder leiding van Berjan Morsink, die met deze voorstelling afstudeert voor zijn Master harmonie/fanfare en Brassband directie aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle.

De kaartverkoop start op een later moment, hou de website van het Rabotheater in de gaten voor meer informatie. (www.rabotheater.nl)