Jeugd muziekdag Enschede “Earth and far beyond”

JOW gasten; Symfonia Jong Twente, André Kuipers

27 september 2025 19:30 uur

Muziekcentrum Enschede

NIEUWE EDITIE VAN DE JEUGD MUZIEKDAG ENSCHEDE

WIL JE MEEDOEN? MELD JE AAN!

Wil jij op het podium staan samen met Dominic Seldis? Samen met een grote groep leeftijdsgenoten optreden? Een workshop bijwonen van trompettist Miroslav Petkov of violiste Lisa Jacobs van het Concertgebouworkest? Doe dan mee met de Jeugd Muziekdag op 21 mei in het Muziekcentrum Enschede! Voor verdere info en aanmelden kijk op www.JMDE.nl. Aanmelden kan uiterlijk tot 5 mei VOL=VOL

_________________________________________________________________________________________

De Jeugd Muziekdag Enschede is een terugkerend project dat bedacht is voor en door jeugdige muzikanten uit Enschede en omstreken. De jeugdcommissie van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug heeft dit project opgezet en heeft gekozen voor het thema “All About Movies”. In samenwerking met jeugdsymfonieorkest Symfonia Jong Twente, Jonge Strijkers & Blazers Nederland en aanmeldingen van lokale jeugd zullen wij een concert geven in filmmuziek stijl.

Tijdens dit concert zullen er twee musici uit het Concertgebouworkest van Amsterdam soleren, Miroslav Petkov-trompet & Lisa Jacobs-viool. Tevens zal Dominic Seldis, ook wel bekend van het televisieprogramma Maestro, de presentatie verzorgen.

Op het programma staan onder andere werken als Star Wars, Pirates of the Caribbean, Moment for Morricone, The Godfather & Rhapsody in blue.

Entree
€17,50 volwassenen, €7,50 tot 18 jaar.