Concertreis Innsbruck

23 juli Innsbrucker Promenadekonzerte

Voor het eerst sinds jaren gaat Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug weer op concertreis en wel naar Innsbruck – Oostenrijk.

We waren vereerd toen we de uitnodiging kregen om bij de Promenadekonzerte in Innsbruck te spelen. Het zijn namelijk allemaal kwalitatief hoogstaande orkesten waar je enkel op uitnodiging mag spelen.
De Promenadekonzerte is een groot jaarlijks terugkerend evenement wat de hele maand juli duurt. Elke dag zal er om 19.30 uur op het binnenhof van de Kaiserlichen Hofburg een ander orkest spelen. Elk orkest zal een avondvullend programma ten gehore brengen. Dit programma bevat in ieder geval een aantal concertwerken, marsen, werken uit eigen land, werken uit eigen regio, Weense werken en uiteraard een toegift. Kortom, voor Wilhelmina een hele leuke en spannende uitdaging.

Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug zal het concert op 23 juli verzorgen. Bent u in juli misschien in de buurt, wellicht tijdens uw vakantie, dan kunt u zeker een kijkje gaan nemen bij 1 van de concerten.
De entree voor luisteraars is namelijk geheel gratis!