A Night On Broadway GEANNULEERD

I.s.m. Music All

Geniet van een avondje Broadway, maar dan gewoon in Enschede.

Muziekvereniging Wilhelmina uit Glanerbrug en Music All Enschede nemen u met a Night on Broadway mee op een spetterende musicalreis.

Samen presenteren zij een concert met musicalklassiekers als The Phantom of the Opera, Beauty and the Beast, Joe, little shop of Horrors en Les Miserables en swing en zing mee met tijdlozemusicalhits.

 

Het orkest is het hart van de musical. Vol enthousiasme speelt het groot harmonieorkest van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug tijdens deze reis langs het beste van Broadway. Ze worden gerekend tot een van de beste blaasorkesten van Nederland. Onder leiding van dirigenten Fried Dobbelstein en Hans Schippers maken ze op een zo hoog mogelijk niveau muziek. Het orkest trekt zowel amateur- als professionele muzikanten aan, en dat al meer dan 100 jaar lang!

 

Music All Enschede bestaat 70 jaar! Om dat te vieren geeft de musicalvereniging een spetterend concert. Het is een musicalreis door de tijd, met een knipoog naar Broadway. Zo komen liedjes uit voorgaande producties voorbij, musicalklassiekers van formaat en maken ze een uitstapje naar de toekomst. Eén ding is zeker: ook de komende 70 jaar maken ze met veel energie kwalitatief hoogstaande amateur-musicalproducties voor iedereen. Hun artistieke leiding is in handen van muzikaal leider Leo Bekendam, repetitor en pianist TascoSilva en regisseur Nadieh Tigchelaar.

 

Normaaltarief € 17,50 excl. € 2,50 boekingskosten per bestelling.

  1. Inclusief: garderobe, koffie/thee vooraf en een pauzedrankje