Zeisoensafsluiting

Concert i.s.m. Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Rotem (België).

Op 1 juli om 14.30 uur zal Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug het muzikale seizoen voor het eerst afsluiten op de nieuwe locatie aan de Schipholtstraat 41. Als gastspelers hebben ze de Koninklijke Haromie Sint-Cecilia uit Rotem(België) uitgenodigd voor versterking van wat al een pracht concert ging worden.

Muziekvereniging Wilhelmina heeft niet het minste of geringste orkest uitgenodigd. Sint-Cecilia komt namelijk uit in de “Superieure afdeling”. Dit is in België het hoogst haalbare niveau voor harmonieorkesten. Op 19 maart jl. werden ze nog met 94,50 punten kampioen bij de Vlamo Open Harmoniekampioenschappen. Als winnaar van deze wedstrijd mogen ze bovendien België vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap van 2018.

Naast dit orkest komt Wilhelmina natuurlijk zelf ook aan bod. Het groot orkest van Wilhelmina gaat eind juli op concertreis naar Innsbruck waar ze een feestelijk en avondvullend programma zullen neerzetten in het binnenhof van de Kaiserlichen Hofburg. Het programma van 1 juli zal daarom een voorproefje zijn voor deze concertreis. Ook zal het jeugdorkest, het aspirant jeugdorkest en de AMV-groep dit concert versterken met het stuk All Together van Peter Kleine Schaars. Iedereen werkt dus hard mee om er een mooi en feestelijk concert van te maken.

De entree is gratis. Aanvang concert 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur.